Digitale werkplek

Vakmensen kiezen hun eigen gereedschap, en IT’ers kiezen hun eigen werkplek.

Vakmensen kiezen hun eigen gereedschap, en IT’ers kiezen hun eigen werkplek. 

Jeroen Boon, Product owner Cloud KA support

Werken bij Wigo4it betekent werken op een ‘Modern Workplace’

Daarmee doelen we niet alleen op ons interieur met design meubilair, maar vooral op onze manier van werken die uitgaat van maximale flexibiliteit en vrijheid voor alle gebruikers. Dankzij de Moderne Werkplek kun jij op ieder apparaat, ieder moment, iedere plek jouw werk uitvoeren, hoe jij dat wilt. 

Wigo4it werkt volgens de DevOps werkwijze en met aligned autonomy. De kern van deze twee principes is verantwoordelijkheid en flexibiliteit.

Dat vertalen we ook naar de werkplek. Een “one-size-fits-all” virtuele werkplek past niet bij ons en onze mensen. Ons uitgangspunt is: vakmensen kiezen hun eigen gereedschap, en IT’ers kiezen hun eigen werkplek.

Kies zelf wat bij jou past 

Wij bieden Bring Your Own Device en Choose Your Own Device. Via Bring Your Own Device is het mogelijk om vanaf jouw privé apparaten de standaard werkzaamheden uit te voeren. Via Choose Your Own Device krijgt iedere Wigo4it medewerker een hardwarebudget om te besteden aan apparatuur naar keuze. Zo heb je altijd een geschikt apparaat tot je beschikking.  

Een cloudbased werkplek 

Wij bieden een volledige cloud-based werkplek. De applicaties integreren naadloos met elkaar én de offline Office apps en zorgen ervoor dat je op iedere werkplek gewoon verder kunt waar je gebleven was. Al je data staat altijd opgeslagen in de cloud, beschikbaar voor je team via SharePoint of alleen voor jou via OneDrive. Wisselen tussen apparaten of het in gebruik nemen van nieuwe apparaten wordt hierdoor een stuk eenvoudiger. Je hoeft niet moeilijk te doen met codes of trage wissels tussen applicaties, eenmaal ingelogd met je Wigo4it-account kun je gelijk aan de slag.